Υλικά: κουτσουνάδες, κρομμύδι, μάλαθρο ντοματόζουμο αλάτι, πιπέρι και χταπόδι ή σουπιά.
Εκτέλεση: Πλένομε τις κουτσουνάδες, τις καθαρίζομε, τις τεμαχίζομε, τις αλατίζομε, τις στύβομε και τις ξεπλένομε.
Σοτάρομε το κρομμύδι, ώσπου να ροδίσει και το ρίχνομε σε τσουκάλι μαζί με τις κουτσουνάδες, το αλάτι, το πιπέρι και το μάλαθρο.
Έχουμε με νερό ψημένο και το χταπόδι (ή τη σουπιά) , το κόβομε κομματάκια και το ρίχνομε στο τσουκάλι. Βάζομε σάλτσα, λίγο νερό και τ' αφήνομε να ψηθούν, ώσπου να μείνει ελάχιστο το νερό.
Κατά τον ίδιο τρόπο ψήνεται και το σπανάκι με σουπιά ή χταπόδι
Εκτέλεση: Πλένομε τις κουτσουνάδες, τις καθαρίζομε, τις τεμαχίζομε, τις αλατίζομε, τις στύβομε και τις ξεπλένομε.
Σοτάρομε το κρομμύδι, ώσπου να ροδίσει και το ρίχνομε σε τσουκάλι μαζί με τις κουτσουνάδες, το αλάτι, το πιπέρι και το μάλαθρο.
Έχουμε με νερό ψημένο και το χταπόδι (ή τη σουπιά) , το κόβομε κομματάκια και το ρίχνομε στο τσουκάλι. Βάζομε σάλτσα, λίγο νερό και τ' αφήνομε να ψηθούν, ώσπου να μείνει ελάχιστο το νερό.
Κατά τον ίδιο τρόπο ψήνεται και το σπανάκι με σουπιά ή χταπόδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου