Ο κιμάς μέσα σε μια αφράτη πίτα είναι θεϊκός και λιώνει στο στόμα. Το αποτέλεσμα θα το λατρέψουν όλοι.
Σημείωσε τι θα χρειαστείς και ξεκίνα να την φτιάχνεις:
ΥΛΙΚΑ
- Μισό κιλό κιμά χοιρινό
- 4 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 1 ξερό τριμμένο κρεμμύδι
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 αυγά
- 1 κούπα γάλα
- 1 φλιντζανάκι του καφέ ελαιόλαδο + λίγο για το τσιγάρισμα
- 250 γρ. τριμμένη φέτα
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κιμά με λίγο λάδι και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Τον τοποθετούμε σε μπολ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στη μεσαία σχάρα στις αντιστάσεις για περίπου 45 λεπτά.
Έτοιμη η κιμαδόπιτα! Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου