Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ
          380gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
          850gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
          1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ
          1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΟ ΚΑΝΕΛΑ
          3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
          3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ Ή ΡΟΥΜΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ή ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΒΑΣΗ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ (ΜΕΧΡΙ NA ΓΙΝΕΙ ΧΛΙΑΡΟ).
 ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ - ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΟΡΦΗ (ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΕΣ) - ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΛΙΓΗ-ΛΙΓΗ ΤΗΝ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΜΟΡΦΗ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ 23cm Ή 25cm  ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡ2140ΙΜΜΕΝΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ ‘Η ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου