Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Κορδέλλια


Υλικά: Στο 1/2 κιλό αλεύρι βάζομε γάλα (ή νερό) όσο σηκώσει.
Εκτέλεση: Ζυμώνομε τα υλικά μετά ανοίγομε κρούστα με ματσόβεργα. Διπλώνομε την κρούστα και την απλώνομε πάνω στο τραπέζι. Την κόβομε σε σχήματα κορδελλακιών.
Μετά βάζομε νερό να βράσει κι αφού βράσει το νερό, ρίχνομε μέσα τα κορδελλάκια και τα ψήνομε,(όπως ψήνομε τα μακαρόνια). Μετά τα στραγγίζομε στην τρυπητή και τα περεχάμε με σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου