Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

Κολοκυθοκεφτέδες.

Υλικά: 4 μεγάλα κολοκύθια, 3 αυγά, παξιμάδια (όσο για να σφίξει το μείγμα), ένα πιάτο τυρί, αλάτι, πιπέρι, δυόσμος.
Εκτέλεση: Ξύνομε τα κολοκύθια με το μαχαίρι και τα βράζομε σε αλατισμένο νερό. Δεν τ' αφήνομε να λιώσουν.
Τα βάζομε στο σουρωτήρι και τα σφίγγομε, για να φύγει το νερό. Τα αφήνουμε  1-2 ώρες εκεί, μέχρι να φύγει σχεδόν τελείως το νερό .
Μετά τα αναμιγνύομε όλα μαζί, τα πλάθομε σε μπάλες, τις αλευρώνομε και τις τηγανίζομε σε πολύ καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου