Συκωταριά από Αρνί ή Κατσίκι με Αυγά
Υλικά :
1 Συκωταριά 600 – 700 γρ.
2/3 ποτηριού του νερού Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
3 Αυγά
100 γρ. Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1.Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τη συκωταριά, που την έχουμε κόψει κομματάκια. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Η συκωταριά θέλει 10 λεπτά για να τηγανιστεί.
2.Όταν είναι σχεδόν έτοιμη, αφαιρούμε το μισό λάδι. Χτυπάμε τα αβγά ομελέτα μαζί με το κεφαλοτύρι και τα ρίχνουμε μέσα στη συκωταριά. Ανακατεύουμε για να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές και σερβίρουμε.
3.Ένας πολύ γρήγορος και ιδιαίτερα γευστικός μεζές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου