Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Συκωταριά από Αρνί ή Κατσίκι με Αυγά

Συκωταριά από Αρνί ή Κατσίκι με Αυγά

Υλικά :
1 Συκωταριά 600 – 700 γρ.
2/3 ποτηριού του νερού Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
3 Αυγά
100 γρ. Κεφαλοτύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1.Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τη συκωταριά, που την έχουμε κόψει κομματάκια. Προσθέτουμε το αλάτι και το πι­πέρι. Η συκωταριά θέλει 10 λεπτά για να τηγανιστεί.
2.Όταν είναι σχεδόν έτοιμη, αφαιρούμε το μισό λάδι. Χτυ­πάμε τα αβγά ομελέτα μαζί με το κεφαλοτύρι και τα ρί­χνουμε μέσα στη συκωταριά. Ανακατεύουμε για να τηγανι­στούν από όλες τις πλευρές και σερβίρουμε.
3.Ένας πολύ γρήγορος και ιδιαίτερα γευστικός μεζές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου