Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Φρυγαδέλια

Φρυγαδέλια

Υλικά
2 αρνίσια συκώτια
την μπόλια από ένα αρνί
αλάτι-πιπέρι
κανέλλα

Εκτέλεση
Πλένουμε το συκώτι και το κόβουμε κομμάτια σαν μεγάλες μπουκιές. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και τα ανακατεύουμε να αρτυθούν. Παίρνουμε κομματάκια από την μπόλια και τυλίγουμε ένα-ένα τα κομμάτια του συκωτιού, τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα  ή τα περνάμε σε ξυλάκια σαν σουβλάκια.
Τα ψήνουμε κατά προτίμηση στα κάρβουνα ή στην ψηστιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου