Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Πατατοσαλάτα από τη Βόρεια Ήπειρo

Πατατοσαλάτα από τη Βόρεια Ήπειρo
Υλικά (για 4 άτομα) 
4 μεγάλες πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 μεγάλα πορτοκάλια
λίγες ελιές
ελαιόλαδο
αλάτι
λίγο μαϊντανό
 
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε. Αφού κρυώσουν, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε κι αυτά στο μπολ. Τέλος, προσθέτουμε ελιές, αλάτι, ελαιόλαδο και μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου