Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑ
Τι θα χρειαστείτε (για 6 άτομα)
1 ½ κιλά καθαρισμένα και χοντροκομμένα ΑΝΤΙΔΙΑ
1 ½ κιλό άπαχο (μπούτι κατά προτίμηση) ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ
300 γρ. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
4 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ
2 μέτρια κομμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 κουταλιά ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΖΩΜΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ & ΡΥΖΙ KNORR
250 γρ. PUMMARO ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
Εκτέλεση:
1. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρέας με τη ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ και το κρεμμύδι. Προσθέτετε τo PUMMARO και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μισή ώρα.
2. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα αντίδια, τα αφήνετε 5 λεπτά να πάρουν 1 με 2 βράσεις και μεταφέρετε το φαγητό σε ταψί. Ρίχνετε στο ταψί 2 φλιτζάνια νερό, το κριθαράκι, το στιγμιαίο ζωμό, αλάτι και πιπέρι και ψήνετε το φαγητό σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς ένα τέταρτο περίπου.

Χρόνος παρασκευής
30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
1 ώρα και 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου