Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ομελέτα με κιμά και σαφράν

Ομελέτα με κιμά και σαφράν
Υλικά (για 6-8 άτομα)
500γρ. αρνίσιο κιμά
2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
8-10 αυγά
Λίγο λάδι
Λίγο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
ντιπ ντομάτας με σαφράν (θα το βρείτε στο www.sintagigiagias.gr)

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με το λάδι τον κιμά μαζί με τα κρεμμύδια. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ντιπ ντομάτας, χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και κατόπιν τα περιχύνουμε πάνω από τον κιμά. Κλείνουμε το καπάκι και σε ελάχιστη φωτιά αφήνουμε την ομελέτα για 10 περίπου λεπτά να ψηθεί κουνώντας το τηγάνι για να μην κολλήσει. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαϊντανό και αν θέλουμε προσθέτουμε επιπλέον λίγο ντιπ ντομάτας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου