Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και μπάτσιο

Χοιρινό με λιαστή ντομάτα και μπάτσιο
Υλικά (για 4 άτομα) 
1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους
4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
8 λιαστές ντομάτες στο ελαιόλαδο
200γρ. μπάτσιο ή κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Λίγο μπούκοβο (ξερή ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά)
Λίγο ελαιόλαδο 
Εκτέλεση
Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με τα υγρά του. Μόλις φύγουν τα υγρά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά για να τσιγαριστούν και τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε στο φαγητό τις φρέσκιες και τις λιαστές ντομάτες και το αφήνουμε να βράσει. Όταν σβήσουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μπάτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου