Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Ρεβανί

Ρεβανί
Υλικά (για ένα μεγάλο ταψί 38 νούμερο.)
4 1/4 ποτήρια του νερού ζάχαρη
3 ποτήρια νερού λάδι
7 ποτήρια του νερού νερό
5 1/4 ποτήρια του νερού αλεύρι
2 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι ψιλό

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στην κατσαρόλα (νερό, αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, ζάχαρη) και
τα ανακατεύουμε μέχρι να μην έχει σβόλους. Βάζουμε το γλυκό στη φωτιά και βράζοντάς το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και να ξεκολλάει από την κατσαρόλα. Το πλάθουμε στο ταψί, το χαράζουμε μέχρι κάτω σαν μπακλαβάς και ρίχνουμε από πάνω ασπρισμένα αμύγδαλα. Ψήνουμε το γλυκό στούς 180 βαθμούς μέχρι να κάνει κρούστα από πάνω και κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου