Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ

Εντυπωσιάστε τους φίλους και τους καλεσμένους σας με αυτά τα "ανθισμένα" αβγά μάτια.

Πως γίνεται; πολύ εύκολα.





  • Κόβουμε από πιπεριά φέτα σε πάχος 1cm περίπου,
  • Ρίχνουμε μέσα το αυγό και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Κάντε το  με πιπεριές σε διάφορα χρώματα και φτιάξτε γρήγορα και απλά ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει με την απλότητα αλλά και την πρωτοτυπία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου