Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ...ΠΙΤΣΑΣ


Θα λατρέψετε κι εσείς και οι αγαπημένοι σας την παρακάτω συνταγή. Το τηγάνι θα ξεχάσετε ότι υπάρχει, pizza θα τρώτε πιο σπάνια και θα στρέφεστε υγιεινά με αυγά και λαχανικά!
Θα χρειαστούν
8 αυγά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες
8 φέτες μπέικον
2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κομμάτια
250γρ. τυρί Milner κομμένο σε μπαστουνάκια
250γρ. μοτσαρέλα
200ml. Κρέμα γάλακτος
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτετε το μπέικον και σοτάρετε λίγο ακόμη.
Τα βγάζετε και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο και ρίχνετε στο τηγάνι τα λουκάνικα και τα αφήνετε 2-3λεπτά, γυρίζοντάς τα συνεχώς.
Βουτυρώνετε μια φόρμα και στρώνετε στον πάτο τα λουκάνικα, από πάνω τις πιπεριές και από πάνω τα κρεμμύδια.
Προσθέτετε το Milner και πάνω από αυτό τη μοτσαρέλα σε φέτες. Απλώνετε ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και απλώνετε ομοιόμορφα απο πάνω.....
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνετε το μείγμα στη φόρμα. Βάζετε τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς και την αφήνετε για 35 με 40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφήνετε την ομελέτα για 10 λεπτά να κρυώσει και τοποθετείτε τη φόρμα σε μια πιατέλα, ξεφορμάροντας προσεκτικά.
Καλή Επιτυχία και Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου