ΥΛΙΚΑ
4 ΜΕΛΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ
3 ΑBΓΑ
2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
¼ ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟΣ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ (ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ
ΜΟΝΟ ΤΟΥ)
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ (ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ)
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠOΛ ΚΑΙ ΤΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣOΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΥΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ
ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ.
ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ (ΓΙΑ ΝΑ
ΣΤΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ) ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠOΛ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ:
ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ, ΤΑ ΑΥΓΑ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ (ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΗΧΤΟ ΧΥΛΟ).
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΚΟΥΤΑΛΙΑ – ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2΄ΑΠΟ
ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΝΑ
ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΙ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ Ή ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
ΝΤΟΜΑΤΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου