ΥΛΙΚΑ
380gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ
ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
850gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΟ ΚΑΝΕΛΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ Ή ΡΟΥΜΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ
ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,
ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Ή ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΒΑΣΗ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ (ΜΕΧΡΙ NA ΓΙΝΕΙ ΧΛΙΑΡΟ).
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ - ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΜΟΡΦΗ (ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΕΣ) - ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ
ΚΟΥΤΑΛΙ ΛΙΓΗ-ΛΙΓΗ ΤΗΝ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ
ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΜΟΡΦΗ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ 23cm Ή 25cm ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡ2140ΙΜΜΕΝΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ ‘Η ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου