ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ
250γρ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
125γρ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
1 ΚΟΥΤΙ
ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΙ (250γρ)
1 ΚΟΥΤΙ
ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ (400γρ)
1 ΚΟΥΤΙ
ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑ (400γρ)
1
ΒΑΝΙΛΙΑ
500γρ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΕΣ
½
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
2
ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
1
ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΝΙΑΚ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΕΘΟΥΜΕ
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 22εκ, TO ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ KAI ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΝΑ
ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ ΓΙΑ 7΄-8΄ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ,
ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 5΄ΛΕΠΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ
ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΙΑΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΣΙΡΟΠΙ). ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου