Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Κέικ με ινδική καρύδα




Ένα γλυκό με εξωτική γεύση, ιδανικό για να συνοδέψετε τον καφέ σας

Υλικά
Για 4-6 άτομα
  • 2 κούπες ινδική καρύδα
  • 2 κούπες αλεύρι
  • 1 κούπα γάλα
  • 6 αυγά
  • 250 γραμμάρια μαργαρίνη
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
Για το σιρόπι
  • 3 κούπες ζάχαρη
  • 4 κούπες νερό
  • 2 βανίλιες
Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για ένα λεπτό. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το σιρόπι.
__________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου