Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Μακαρόνια με κιμά


 Υλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
600 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πώς θα το κάνεις: 

Ετοίμασε τον κιμά. Σε κατσαρόλα ζεσταίνεις καλά 100 ml ελαιόλαδο. Ρίχνεις μέσα τον κιμά, αφήνοντάς τον λίγο να ψηθεί πριν αρχίσεις να τον σπας σε μικρά κομματάκια με μια ξύλινη κουτάλα. Ανακάτεψε τον κιμά για 4-5 λεπτά, μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το καρότο και σόταρε για 2-3 λεπτά. Ρίξε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τον χυμό ντομάτας, ανακάτεψε και άφησε να πάρει μια βράση πριν χαμηλώσεις τη φωτιά. Αφησέ το να σιγομαγειρευτεί για περίπου 25-30 λεπτά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου