Υλικα
Σε ενα πολυ βαθυ τηγανι (αν εχουμε wok κινέζικο είναι καλλιτερο) βαζουμε τα παρακατω :
- 2 πεσκανδριτσες
- Αν εχουμε και καποια φετα απο χοντρο ψαρι ακομη καλλυτερο...
- 5-6 μεγαλες καραβιδες
- Αλλες τοσες γαριδες
- Κομματακια 2 καροτων
- 2 κλαρακια σελινο με τα φυλλλ
- 1-2 κομμενες πατατες καθαρισμενες
- Λαδι ελιας
- νερακι νατα παταει
- Αλατι πιπερι και στιβουμε και λεμονι μπολικο
- μερικά μύδια καθαρισμενα με τα κοχύλια τους,
- λίγες γιαλιστερές
Εκτέλεση
- Τα βάζουμε όλα στο τηγάνι , τα σκεπαζουμε με ενα αλλο παλι μεγαλο τηγανι ή καπακι και τα αφηνουμε να βρασουν 20-30 λεπτα
Κατοπιν τα σερβιρουμε σε μια μεγαλη πιατελα τα ψαρικα και την σουπα ξεχωριστα και συνοδευουμε με μαγιονεζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου