Οδηγίες:
Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει και προσθέτετε μετά τα μύδια.
Βάζετε και το αλάτι μαζί με το κρασί και σιγοβράζετε για 5 λεπτά.
Τα σερβίρετε σε μικρά τηγάνια έχοντας πασπαλίσει τα μύδια με το τρίμμα της φέτας και άνηθο.
Αν θέλετε, μπορείτε να τα ψήσετε και λίγο.
Βάζετε και το αλάτι μαζί με το κρασί και σιγοβράζετε για 5 λεπτά.
Τα σερβίρετε σε μικρά τηγάνια έχοντας πασπαλίσει τα μύδια με το τρίμμα της φέτας και άνηθο.
Αν θέλετε, μπορείτε να τα ψήσετε και λίγο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου