Υλικά
Εκτέλεση
-
Πλένουμε τα βλαστάρια.
-
Σε νερό που βράζει προσθέτουμε τα βλαστάρια και τα ζεματίζουμε για 3 λεπτά (δεν πρέπει να μαλακώσουν πολύ).
-
Τα τοποθετούμε σε στρώσεις, σε αποστειρωμένο γυάλινο βάζο, εναλλάξ με μίγμα ψιλοκομμένου σκόρδου και ψιλικομμένου μάραθου. Η τελευταία στρώση πρέπει να είναι σκόρδο και μάραθο.
-
Προσθέτουμε άλμη και φροντίζουμε να υπάρχει κενό "2 οριζόντιων δαχτύλων" από το στόμιο του βάζου.
-
Προσθέτουμε μία λεπτή στιβάδα ελαιόλαδο και κλείνουμε το βάζο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου