Υλικά
8 άτομα
Εκτέλεση
-
Για την ζύμη λιώνουμε πρώτα την ζάχαρη με το λάδι και το κρασί και μετά σιγά σιγά ρίχνουμε την φαρίνα.
-
Μοιράζουμε τη ζύμη στην μέση και ανοίγουμε δύο φύλλα. Το ένα το βάζουμε για βάση.
-
Για την γέμιση κόβουμε τα μήλα μικρά κομματάκια και τα αφήνουμε να βράσουν μαζί με τα υπόλοιπα υλικά μας.
-
Εάν έχει μείνει λίγο ζουμί, το ρίχνουμε και αυτό δε το φοβόμαστε.
-
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο την πίτα μας.
-
Ψήνουμε για 40΄-45'.
-
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλα. Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου