Υλικά
Εκτέλεση
-
Βάζουμε όλα τα υλικά για τα φύλλα και ζυμώνουμε. Χωρίζουμε σε 5 μπαλίτσες και τα ανοίγουμε ένα ένα σε λεπτά φύλλα.
-
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία το γάλα με το αλεύρι και τα υλικά για τη γέμιση μέχρι να χυλώσει.
-
Στρώνουμε ένα φύλλο στο ταψάκι μας, ραντίζουμε με λαδάκι, στρώνουμε δεύτερο, ραντίζουμε με λαδάκι και συνεχίζουμε μέχρι να στρώσουμε και τα 5 φύλλα.
-
Ρίχνουμε μέσα τη γέμιση, γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα στην άκρη και πασπαλίζουμε με κανέλα.
-
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30’ περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου