Υλικά
Ενα μεγαλο ταψι του φουρνου.
-
10 αυγα
-
10 κ.σ καρυδι
-
10 κ.σ φρυγανια
-
1 κ.γλ. κανελα
-
1 κ.γλ. γαρυφαλο
-
5 κ.σ ζαχαρη
-
Εκτέλεση
60 MinutesΧτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τα ασπράδια)Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκαΠροσθέτουμε τη μαρέγκα και ανακατεύουμε ολα μαζι με το χερι ελαφρα προς μια κατευθυνση.Ψηνουμε στους 180 για 45 λεπτα με 1 ωρα περιπου, αναλογα στο φουρνο.Δοκιμαζουμε με ενα καλαμακι απο σουβλακι.Σιροπι οπως της καρυδοπιτας. Το ενα κρυο το ενα ζεστο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου