Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τηγανοσουπα (Βολιωτικη ψαρόσουπα)

Υλικα
Σε ενα πολυ βαθυ τηγανι (αν εχουμε wok κινέζικο είναι καλλιτερο) βαζουμε τα παρακατω :
  • 2 πεσκανδριτσες
  • Αν εχουμε και καποια φετα απο χοντρο ψαρι ακομη καλλυτερο...
  • 5-6 μεγαλες καραβιδες
  • Αλλες τοσες γαριδες
  • Κομματακια 2 καροτων
  • 2 κλαρακια σελινο με τα φυλλλ
  • 1-2 κομμενες πατατες καθαρισμενες
  • Λαδι ελιας
  • νερακι νατα παταει
  • Αλατι πιπερι και στιβουμε και λεμονι μπολικο
  • μερικά μύδια καθαρισμενα με τα  κοχύλια τους,
  •  λίγες γιαλιστερές
Εκτέλεση
  • Τα βάζουμε όλα στο τηγάνι , τα σκεπαζουμε με ενα αλλο παλι μεγαλο τηγανι ή καπακι και τα αφηνουμε να βρασουν 20-30 λεπτα
Κατοπιν τα σερβιρουμε σε μια μεγαλη πιατελα τα ψαρικα και την σουπα ξεχωριστα και συνοδευουμε με μαγιονεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου