Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Ταραμοσαλάτα Βολιώτικη

Υλικά

  1. 100 γρ. ταραμά ροζ
  2. 1/2 κιλό ψωμί την ψίχα
  3. 1 κρεμμύδι μέτριο
  4. 2-3 λεμόνια χυμό
  5. 1 κούπα ελαιόλαδο
  6. 1/2 ματσάκι μάραθο

Εκτέλεση

20 Minutes
  1. Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι να το λιώσουμε, μετά ρίχνουμε το ψωμί αφού το έχουμε βρέξει και το έχουμε στίψει καλά να φύγει όλο το νερό.
  2. Συνεχίζουμε με τον ταραμά και αφού χτυπηθούν όλα μαζί, ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι δοκιμάζοντας, όσο πιό πολύ λάδι και λεμόνι βάλετε τόσο λιγότερο αλμυρή θα γίνει η ταραμοσαλάτα.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον μάραθο και ανακατεύουμε να γίνουν όλα Σένα μίγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου