Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ'Ι'ΚΗ



Υλικά
800 Γραμμάρια μοσχάρι
2 Κρεμμύδια ξερά
1 Κουταλάκι πιπέρι κόκκινο γλυκό
4 Κόκκους μπαχάρι
2 Δαφνόφυλλα
2/3 Κούπας λάδι



2 Κούπες νερό
1 Κούπα σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Μακαρόνια για παστίτσιο
Κεφαλοτύρι


Εκτέλεση
1. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια με το μισό λάδι.
2. Ρίχνουμε το μοσχαράκι και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά.
3. Ρίχνουμε το μπαχάρι, τα γαρύφαλλα, τα δαφνόφυλλα, την πάπρικα, το πιπέρι και τέλος το αλάτι. Χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, την ντομάτα και το νερό και σιγοβράζουμε για μια ώρα.
4. Στη συνέχεια βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το μοσχαράκι και πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου