Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Koλοκυθοκεφτέδες




   Υλικά
 8 κολοκύθια μετρίου μεγέθους
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 φρυγανιές, μουλιασμένες


2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
2 κουταλιές ψιλοκομμένο δυόσμο
1/2 κουταλάκι κύμινο
1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο
200 γρ. τυρί  τριμμένο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
αλεύρι
σπορέλαιο για το τηγάνισμα

 Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια στο μπλέντερ και τα τοποθετούμε σε μεγάλο Εκτέλεση
μπωλ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατ:εύουμε καλά και βάζουμε το
μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει. Πλάθουμε κεφτέδες, τους αλευ-
ρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτ:ό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου