Θα χρειαστούμε:
2 χωριάτικα λουκάνικα
3-4 πιπεριές (κόκκινη - πράσινη - πορτοκαλί- κίτρινη)
1 μελιτζάνα μικρή (δεν είχα-δεν έβαλα)
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
2-3 ώριμες ντομάτες (αν δεν έχετε βάλτε 1 κουτάκι ντοματάκια)
αλάτι, πιπέρι και πάπρικα
λίγο ελαιόλαδο
Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι, την μελιτζάνα και τις πιπεριές.
Κόβουμε σε ροδέλες τα λουκάνικα, βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και τα ροδίζουμε.
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα ροδίζουμε για 3-4 λεπτά.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν τα λουκάνικα.
2 χωριάτικα λουκάνικα
3-4 πιπεριές (κόκκινη - πράσινη - πορτοκαλί- κίτρινη)
1 μελιτζάνα μικρή (δεν είχα-δεν έβαλα)
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
2-3 ώριμες ντομάτες (αν δεν έχετε βάλτε 1 κουτάκι ντοματάκια)
αλάτι, πιπέρι και πάπρικα
λίγο ελαιόλαδο
Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι, την μελιτζάνα και τις πιπεριές.
Κόβουμε σε ροδέλες τα λουκάνικα, βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και τα ροδίζουμε.
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα ροδίζουμε για 3-4 λεπτά.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν τα λουκάνικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου