Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σπετσοφάι

Θα χρειαστούμε:

2 χωριάτικα λουκάνικα
3-4 πιπεριές (κόκκινη - πράσινη - πορτοκαλί- κίτρινη)
1 μελιτζάνα μικρή (δεν είχα-δεν έβαλα)
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
2-3 ώριμες ντομάτες (αν δεν έχετε βάλτε 1 κουτάκι ντοματάκια)
αλάτι, πιπέρι και πάπρικα
λίγο ελαιόλαδο

Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι, την μελιτζάνα και τις πιπεριές.

Εικόνα


Κόβουμε σε ροδέλες τα λουκάνικα, βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και τα ροδίζουμε.

Εικόνα


Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα ροδίζουμε για 3-4 λεπτά.

Εικόνα


Ανακατεύουμε και προσθέτουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Εικόνα


Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν τα λουκάνικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου