Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ






ΥΛΙΚΑ


300 ΓΡ.σπαγγέτι ( ή ο,τι άλλο μας περισσεύει)
200 γρ.φέτα τριμμένη
6 κ.σούπας πεκορίνο
3 κ.σούπας λάδι
3 αυγά
500 γρ. φρέσκο γάλα
4 κ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει
τριμμένη φρυγανιά
αλατι-πιπέρι

Λαδώνουμε ένα ταψί για πίτες.Πασπαλίζουμε με φρυγανιά.
Στρώνουμε τα μακαρόνια,ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και 4κ.σούπας πεκορίνο.Ανακατεύουμε ελαφρά.
Χτυπάμε το γάλα με τ'αυγά το αλεύρι,το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Περιχύνουμε το περιεχόμενο του ταψιού και φροντίζουμε να καλύπτονται τα μακαρόνια για να μην ξεραθούν στο ψήσιμο..
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί,λίγη φρυγανιά και λάδι και ψήνουμε στους 200 β. να ροδοκοκκινίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου