Για 4 άτομα:
Χρόνος προετοιμασίας:
Χρόνος προετοιμασίας:
|
|
|
|
|
|
|
Προετοιμασία:
1. Βράζετε τα κάστανα και τα καθαρίζετε. Πλένετε το κρέας, το αλατοπιπερώνετε και το κόβετε σε μερίδες. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρέας με το Βιτάμ. Προσθέτετε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοψηθεί ½ ώρα περίπου.
2. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα κάστανα, το μπράντυ, αλάτι και πιπέρι, ½ φλιτζάνι νερό και τα αφήνετε στη φωτιά ½ ώρα ακόμη. Λίγο πριν αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτετε το μέλι, ανακατεύετε και αφήνετε το φαγητό να πάρει μία βράση. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε το φαγητό με πράσινη σαλάτα εποχής.
1. Βράζετε τα κάστανα και τα καθαρίζετε. Πλένετε το κρέας, το αλατοπιπερώνετε και το κόβετε σε μερίδες. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρέας με το Βιτάμ. Προσθέτετε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοψηθεί ½ ώρα περίπου.
2. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα κάστανα, το μπράντυ, αλάτι και πιπέρι, ½ φλιτζάνι νερό και τα αφήνετε στη φωτιά ½ ώρα ακόμη. Λίγο πριν αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτετε το μέλι, ανακατεύετε και αφήνετε το φαγητό να πάρει μία βράση. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε το φαγητό με πράσινη σαλάτα εποχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου