Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Αγριογούρουνο Σαλμί

Αγριογούρουνο Σαλμί

Υλικά για τη μαρινάρα
2 κλωνάρια σέλινο
3 κρεμμύδια κομμένα φέτες
2 καρότα κομμένα
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι κρασί άσπρο αρετσίνωτο
1 φλυτζάνι ξύδι
αλάτι πιπέρι
 
Υλικά
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια σέλινο
2 καρότα κομμένα φέτες
1 ματσάκι δενδρολίβανο
αλάτι πιπέρι
 
Εκτέλεση
Βάζουμε το αγριογούρουνο στη μαρινάρα το προηγούμενο βράδυ. Σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο καρότα και το σέλινο. Ρίχνουμε το αγριογούρουνο και το σοτάρουμε για 15' περίπου. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σέλινο και το δενδρολίβανο. Το αφήνουμε να βράσει.
Αφού βράσει βγάζουμε με προσοχή το κρέας σε μία άλλη κατσαρόλα..
Το ζωμό με τα καρότα, το σέλινο, το κρεμμύδι κλπ τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ για να γίνει μία πηχτή σάλτσα και το ρίχνουμε επάνω επάνω από το κρέας. Σερβίρεται με καρυδάτη σκορδαλιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου