Κολοκυθόπιτα - Μία συνταγή της Λευκάδας
Υλικά
2 χωριάτικα φύλλα
1 κολοκύθι μέτριο κίτρινο
1 φακελάκι σουσάμι
1 φακελάκι σταφίδες μαύρες
1 φακελάκι σταφίδες άσπρες
λίγη ζάχαρη
λίγο λάδι
καρύδια-αμύγδαλα
λίγη κανέλα
πολύ λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κολοκύθι σε μικρά κομματάκια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το βράδυ. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε πολύ καλά με όσο λάδι χρειάζεται και όλα τα άλλα υλικά. Στρώνουμε το ένα φύλλο, τοποθετούμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου