ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ
Άλλη μια νόστιμη συνταγή με ούζο από την Κα Ειρήνη Βαρβαγιάννη, από το Πλωμάρι Λέσβου.
500 γραμ. κρέας κιμά (κατά προτίμηση κομμένος με μαχαίρια)
1 μέτριο κρεμμύδι αλατισμένο στην άκρη
1 αβγό
3 φέτες ψωμί βρεγμένες με χλιαρό νερό και ούζο
αλάτι
κίμινο
πιπέρι
ρίγανη
μπαχάρι
50 CC ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ΜΠΛΕ
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αλευρώνεις και τηγανίζεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου