Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Κορμός μελιτζάνας

Κορμός μελιτζάνας

Υλικά
7 αυγά
1 ποτήρι φαρινάπ
1 κουταλιά μπέκιν πάουντερ
μισό βιτάμ
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
Γλυκό μελιτζανάκι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί σε λαμαρίνα της κουζίνας και το ψήνουμε χωρίς να το αφήσουμε να πάρει σκούρο χρώμα και να ξεροψηθεί. Ζεστό όπως είναι το αναποδογυρίζουμε σε πετσέτα, στρώνουμε μια στρώση μαρμελάδα μελιτζάνα (για ευκολία λιώνουμε στο μπλέντερ μελιτζανάκι) και το διπλώνουμε όπως είναι ζεστό σε ρολό. Όταν κρυώσει το πασπαλίζουμε με τριμμένο αμύγδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου