Κουλουράκια της Μαργαρίτας
Υλικά
1 ποτήρι του νερού κρασί
1 ποτήρι του νερού Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο Ροβιών 0-1% οξύτητα
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας γλυκάνισο
1 συσκευασία και κάτι αλεύρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το γλυκάνισο στο κρασί να ρουφήξει. Ανακατεύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε με το αλεύρι. Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή και να μην κολλάει. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα που μας αρέσουν. Ψήνουμε χωρίς να κοκκινίσουν από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου