Μπακαλιάρος με σέλινα και κάστανα - Μία συνταγή της Αρκαδίας
Υλικά
1 φύλλο μπακαλιάρος παστός
1 κιλό κάστανα
1 1/2 κιλό σέλινο
1/2 κιλό ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδου
Πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξαλμυρίζουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε κομματάκια τον μπακαλιάρο.
Πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε κομματάκια.
Μαγειρεύουμε το σέλινο με όλα τα υλικά. Όταν το σέλινο αρχίσει να μαλακώνει, προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και τα κάστανα. Όταν το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου