Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τηγανιτή φάβα - Ένας κρητικός ουζομεζές

Τηγανιτή φάβα - Ένας κρητικός ουζομεζές
Υλικά
Κίτρινη φάβα
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 τομάτα (χοντροκομμένη)
1 καυτερή πιπεριά
Εκτέλεση
'Παίρνουμε την κίτρινη φάβα που κάνουμε στην Κρήτη. Τη Βάζουμε στο τηγάνι όπου προηγουμένως έχουμε τσιγαρίσει το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε όση τομάτα θέλουμε και λίγη καυτερή πιπεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου