Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Κουλουράκια της Μαργαρίτας

Κουλουράκια της Μαργαρίτας
Υλικά
1 ποτήρι του νερού κρασί
1 ποτήρι του νερού Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο Ροβιών 0-1% οξύτητα  
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας γλυκάνισο
1 συσκευασία και κάτι αλεύρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το γλυκάνισο στο κρασί να ρουφήξει. Ανακατεύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε με το αλεύρι. Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή και να μην κολλάει. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα που μας αρέσουν. Ψήνουμε χωρίς να κοκκινίσουν από πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου