Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Κεφτεδάκια μεθυσμένα με ούζο Χιώτικο

Κεφτεδάκια μεθυσμένα με ούζο Χιώτικο

Υλικά
250γρ. xοιρινός κιμάς
250γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
3 παξιμάδια μαύρα
Δύα αυγά
Λίγο ξύδι
Μισό ποτηράκι ούζο χιώτικο
Λίγη μαστίχα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τα παξιμάδια που τα έχουμε μουσκέψει και στύψει γερά. Το πλάσιμο τους γίνεται σε μικρές μπάλες στο εσωτερικό των οποίων έχουμε τοποθετήσει με επιδέξιο τρόπο ένα μικρό κύβο από τυρί φέτα. Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους σερβίρουμε με φέτες λεμονιού και φούντες μαϊντανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου