Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Σκορδομακαρονάδα

Σκορδομακαρονάδα
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6 ή όποια προτιμάτε
3 κουταλιές της σούπας πελτέ
αλάτι και πιπέρι
1 1/2 κεφάλι σκόρδο
.1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-Σε μία κατσαρόλα βάζετε αλατισμένο νερό να βράσει
-Μόλις βράσει ρίχνετε τα μακαρόνια
-Αφήνετε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
-Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα σκόρδα
-Βγάζετε από την κατσαρόλα τα μακαρόνια και τα στραγγίζετε
-Στην κατσαρόλα βάζετε το λάδι και τσιγαρίζετε λίγο το σκόρδο
-Προσθέτετε την ντομάτα διαλυμένη σε λίγο νερό
 
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει και να μείνει με το λάδι της -Ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και ανακατεύετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου