Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Ελιόψωμo

Ελιόψωμo
Υλικά
1 πακέτο φαρινάπ
1 μπουκάλι μπύρα
40 περίπου μαύρες ελιές Ροβιών χωρίς κουκούτσι
λίγο κύμινο ή βασιλικό ή ρίγανη
λίγο Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο Ροβιών 0-1% οξύτητα                  
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μπύρα με το χέρι με αργές κυκλικές κινήσεις.
Προσθέτουμε τις ελιές και το μπαχαρικό και αδειάζουμε σε μία λαδωμένη φόρμα.
Ψήνουμε σε φούρνο 180 βαθμούς για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου