Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Κουνουπίδι Στιφάδο

Κουνουπίδι Στιφάδο
Υλικά 
1 μέτριο κουνουπίδι
½ κιλό κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κρασοπότηρο λάδι
αλάτι, πιπέρι
2-3 φύλλα δάφνης
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
2-3 κουταλάκια του γλυκού ντοματοπελτέ
1-2 ξυλάκια κανέλλας
1-2 γαρύφαλλα.
Εκτέλεση
Χωρίζουμε το κουνουπίδι κλαδί κλαδί και το τσιγαρίζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα και τα τσιγαρίζουμε κι αυτά. Στη συνέχεια βάζουμε το κουνουπίδι και το κρεμμύδι σε  μία κατσαρόλα και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το ξύδι, το οποίο θα βάλουμε στο τέλος, και αφήνουμε το φαγητό να βράσει. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου