Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Κοτόπουλο με ελιές

Κοτόπουλο με ελιές
Υλικά
8 κομμάτια κοτόπουλο
1 φλιτζάνι τσαγιού ελιές πράσινες γεμιστές Ροβιών
4 κουταλιές της σούπας Εξαιρετικά Παρθένο ελαιόλαδο Ροβιών 0-1% οξύτητα 
2 σκελίδες σκόρδο
1 κλαρί δεντρολίβανο
1 κλαρί φασκόμηλο
2 φύλλα δάφνης
1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού μαραθόσπορο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε σκόρδο, δεντρολίβανο, φασκόμηλο και δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και μαραθόσπορο. Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. Προσθέτουμε τις ελιές και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου