Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Γαλέος με σαφράν σε λαδόχορτο

Υλικά
6 φιλέτα γαλέου (200 περίπου γραμμαρίων το καθένα)
2 λεμόνια
300 γρ. Κρέμα γάλακτος
μία πρέζα σαφράν σε σκόνη
μαϊντανός
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο Κελσίου. Κόβετε 6 φύλλα λαδόχαρτο. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος προσθέτοντας το σαφράν, το αλάτι και το πιπέρι. Μέσα σε κάθε φύλλο βάζετε μία φέτα λεμονιού, από πάνω ένα φιλέτο γαλέου, το σκεπάζετε με μία γεμάτη κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος και άλλη μία φέτα λεμονιού. Αν θέλετε προσθέτετε και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Κλείνετε το λαδόχαρτο διπλώνοντας καλά τις άκρες και ψήνετε για 10 λεπτά στον φούρνο.   Γαλέος με σαφράν σε λαδόχορτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου