Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ

Άλλη μια νόστιμη συνταγή με ούζο από την Κα Ειρήνη Βαρβαγιάννη, από το Πλωμάρι Λέσβου.
    
500 γραμ. κρέας κιμά (κατά προτίμηση κομμένος με μαχαίρια)
1 μέτριο κρεμμύδι αλατισμένο στην άκρη
1 αβγό
3 φέτες ψωμί βρεγμένες με χλιαρό νερό και ούζο
αλάτι
κίμινο
πιπέρι
ρίγανη
μπαχάρι
50 CC ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ΜΠΛΕ
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αλευρώνεις και τηγανίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου