Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Γαρίδες σαγανάκι

Γαρίδες σαγανάκι
Υλικά
1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (ή 1 πακέτο έτοιμες γαρίδες αποφλοιωμένες)
1/4 κιλού φέτα κομμένη σε κύβους
3-4 ντομάτες ώριμες
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, ρίγανη
Εκτέλεση
Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη τις ντομάτες και σε ένα σκεύος βάζουμε τη σάλτσα να βράσει, ρίχνοντας λίγο αλάτι και λάδι. Ανακατεύουμε συχνά και μόλις η σάλτσα αρχίσει να 'δένει' προσθέτουμε τις γαρίδες. Αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10' και δοκιμάζουμε. Αν οι γαρίδες είναι πολύ σκληρές, συνεχίζουμε το βράσιμο, προσθέτοντας λίγο νερό. Αν είναι έτοιμες, προσθέτουμε τη φέτα και αφήνουμε το φαγητό για 2-3 λεπτά στη φωτιά. Σερβίρουμε αμέσως, αφού ρίξουμε αρκετή ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου