Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Μακαρόνια με σκόρδο

Μακαρόνια με σκόρδο

Υλικά
600-700γρ. μακαρόνια νούμερο 5
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κεφάλι σκόρδο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
αλάτι

Εκτέλεση 
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι καίμε το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα σκόρδα να ροδίσουν ελαφρά. Ζεματάμε τα μακαρόνια με το λάδι και τα σκόρδα. Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου