Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Γαλέος Σαγανάκι

Γαλέος Σαγανάκι
Ένας ουζομεζές από το Λασίθι
Υλικά
1/2 κιλό γαλέος σε φέτες
2 τομάτες χοντροκομμένες
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
100γρ. θρυμματισμένη φέτα
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
Λίγη ρίγανη 
Λίγο μαϊντανό
1 πιπεριά καυτερή
Λίγο παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγο νερό μόλις για να σκεπαστεί το φαγητό. Μόλις ψηθεί το κρεμμύδι το φαγητό είναι έτοιμο. 'Καλή ουζοποτιά'.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου